КПВВ в зоні проведення ООС із 1 березня переходять на новий графік роботи

26.02.2020
Минулої доби збройні формування Російської Федерації та їхні посіпаки п’ять разів порушили режим припинення вогню.
 
Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також iз гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів i стрілецької зброї. 
 
Три обстріли було зафіксовано на донецькому напрямку в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».
 
Поблизу Мар’їнки стріляли з ручного протитанкового гранатомета, а також з великокаліберного кулемета та стрілецької зброї; неподалік Пісків — з автоматичного станкового гранатомета та стрілецької зброї.
 
Біля Талаківки ворог випустив 10 мін iз міномета калібру 82 мм, а також вів вогонь із ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. 
 
На Луганщині, де за ситуацію несе відповідальність оперативно-тактичне угруповання «Північ», противник здійснив два обстріли наших позицій, а саме: поруч із Новотошківським із міномета калібру 120 мм було випущено 10 мін; на околицях населеного пункту Шуми окупанти гатили з 82-мiлiметрового міномета, ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета. Внаслідок ворожих обстрілів ніхто з військовослужбовців Об’єднаних сил не постраждав. 
 
Із початком цієї доби російські окупаційні війська з 82-мiлiметрового міномета випустили п’ять мін по захисниках Талаківки. За поточну добу втрат немає. 
 
Слід зазначити, що всі КПВВ у районі проведення ООС із 1 березня переходять на весняний графік роботи. Згідно з розпорядженням командувача Об’єднаних сил, контрольно-перевірочні заходи та пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування здійснюватимуться щодня з 07.00 до 18.30. Командування об’єднаних сил просить громадян врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок.