В ОДА Херсонщини заснували Службу щастя і призначили її керівницею продавчиню спідньої білизни

18.02.2020
Чиновники у Херсоні заснували Службу щастя та призначили її керівницею продавчиню спідньої білизни.
 
Життя містян не змінилося кардинально після того, як соціальні мережі заполонили еротичні фотографії 32-річної Весни Карпук, але ця «подія» від душі розвеселила всіх українців. 
 
Леді з незвичайним ім’ям упродовж останніх семи років займалася роздрібною торгівлею, оформляла торгові зали, працювала з проблемними клієнтами та навіть встигла попрацювати чотири місяці адміністратором автосалону. Восени 2019 року активно зайнялася пошуками нової роботи та ось — знайшла її у Херсонській обласній адміністрації.
 
Судячи з того, що на пропозицію нового роботодавця Весна Карпук погодилася, її життя стало багатшим i щасливішим, а ось жителям Херсонщини залишається лише саркастично посміхатися, дивлячись на її діяння.
 
«Губернатор» Херсонщини заявив, що вибрав дівчину за незвичайне ім’я, хоча ніяких особливих стратегій та планів, як зробити життя мешканців області кращим, вона не надала. На думку Юрія Гусєва, завдання нової служби полягає в тому, щоб визначати індекс щастя херсонців, чиновник навіть затвердив методологію розрахунку цього крихкого відчуття.
 
За його задумом, служба буде вимірювати цей індекс, розуміти, яка його динаміка з року в рік, iз кварталу в квартал або впродовж пів року, наприклад. Виходячи з цього, чиновники мають зрозуміти, що саме не влаштовує людей та робить їх нещасними.
 
Щоб хоч якось викрутитися, соціологи призначили опитування жителів Херсона та області на 14 лютого, День усіх закоханих, й це таки врятувало ситуацію: вдалося довести, що 55% городян вважають себе щасливими! При цьому люди від душі раділи таким поняттям, як «глибокий та міцний сон», «хороша погода», «збільшення сил». 
 
Зате решта 45 відсотків відверто визнали, що сидять без роботи, не мають грошей на те, щоб прогодувати сім’ю, та не бачать для себе перспектив розвитку. До всього цього можна додати жахливий стан автодоріг по всій Херсонській області, знищення стратегічно важливих заводів i фабрик, низькі зарплати й пенсії. 
 
Але Весні Карпюк не до того. Вона радіє вдалому працевлаштуванню себе, коханої.