У НАЗК почали перевірку Зеленського: не вніс поїздку в Оман в декларацію

10:40, 14.02.2020
У НАЗК почали перевірку Зеленського: не вніс поїздку в Оман в декларацію

14 лютого Національне агентство з питань запобігання корупції направило запити з метою витребування документів про зміни в декларації президента України Володимира Зеленського
 

Про це повдомив народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

 

"НАЗК почало перевірку, чому Зеленський не вніс до декларації витрати на поїздку в Оман", - написав депутат.

"Раніше Богдан повідомив, що ця поїздка була неофіційною і не являла собою державний візит. Але в декларації президента на його майновому стані відпустканіяк не відобразилось. Що ж будемо чекати новин. Судячи з темпів розвитку цієї історії, наші органи по боротьбі з корупцією скоро будуть знати все про цю аравійську країну", - заявив політик.
 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Оман виборця»: з'явилися фото розкішного новорічного відпочинку Зеленського

 

Як повідмляла УМ, Офіс президента України повідомив, що в Омані у глави держави найближчими днями заплановані зустрічі на найвищому рівні.

 

Раніше в ОПУ повідомили, що Президент Володимир Зеленський перебуває в Омані, куди він відбув разом з родиною рейсовим літаком за власні кошти.

 

 Зеленський прилетів з Оману майже через добу після авіакатастрофи українського літака МАУ в Ірані.ЗМІ припускали, що президент в Омані міг зустрічатися із представниками РФ.

 

Під час поїздки до Оману Президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром, відповідальним за закордонні справи Султанату Оман, Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою. Соцмережі відреагували на це фотожабами.

 

Журналісти проєкту "Схеми" з'ясували, що Зеленський летів із Оману літаком, який привіз туди секретаря Радбезу РФ Миколу Патрушева.