Співробітниці міськради Умані звинуватили депутата Яценка в погрозах і сексистських образах

15:29, 22.01.2020
Співробітниці міськради Умані звинуватили депутата Яценка в погрозах і сексистських образах

Антон Яценко

Працівниці Уманської міської ради звернулися до Верховної Ради України зі скаргою щодо негідної поведінки нардепа Антона Яценка у бік жінок.

 

Про це йдеться у відеозверненні на каналі секретаря Уманської міської ради Людмили Кирилюк в YouTube, а також на сторінці Кирилюк у Facebook.
 
 
"Ми, жінки, які працюють в органах місцевого самоврядування, вважаємо негідною поведінку народного депутата Антона Яценка. У своїх кишенькових інтернетресурсах він розповсюджує брехливу інформацію про жінок-працівників міської ради. Це є прямий тиск, у тому числі за статевою ознакою. Ми звертаємося до Верховної Ради, а саме до комітету з питань депутатської етики. Ми просимо, щоб розібралися в діях свого колеги Яценка, втрутилися в ситуацію, яка склалася на 200 виборчому окрузі. Ми вважаємо це прямим тиском на органи місцевого самоврядування напередодні місцевих виборів", - йдеться у зверненні.
 
 
У відео наведені кілька скриншотів спілкування депутата із жінками, де нібито Яценко називає їх повіями і каже, що вони надають інтимні послуги керівництву.
 

 

 

null