Пілоти стали на коліна: як співробітники МАУ зустріли жалобний кортеж

12:44, 19.01.2020
Пілоти стали на коліна: як співробітники МАУ зустріли жалобний кортеж

Жалобний кортеж із українцями, загиблими внаслідок авіакатастрофи в Ірані, до терміналу проводжали нацгвардійці, які вишукувалися вздовж дороги, а в аеропорту живий коридор утворили колеги.

 

Так, дорогою до терміналу “В” в аеропорт “Бориспіль” жалобний кортеж проводжала шеренга з нацгвардійців. В аеропорту живий коридор утворили колеги, пілоти зустрічали українських загиблих, ставши на коліна.

 

Додамо, що жалобний кортеж з тілами українців, що загинули внаслідок авіакатастрофи літака МАУ в Ірані, по прибуттю до аеропорту “Бориспіль” зустріли сигнальними гудками автомобілів.

 

 

Так, з 12:00 до 13:00 в аеропорту відбудеться закрита церемонія прощання з загиблими українцями для родичів і близьких. Вже з 13:00 термінал буде відкрито для всіх бажаючих, хто хоче попрощатися і ушанувати пам’ять загиблих.

 

Зазначимо, напередодні президент компанії “Міжнародні авіалінії України” Євгеній Дихне закликав українців об’єднатися і сьогодні вшанувати загиблих в Ірані співвітчизників — “об 11:00, де б ви не були, натисніть автомобільний сигнал”.