Обшуки в СІЗО провели у Кропивницькому, в установі ввели особливий режим

15:07, 18.12.2019
Обшуки в СІЗО провели у Кропивницькому, в установі ввели особливий режим

Обшуки в СІЗО провели в Кропивницькому, у арештованих вилучили заборонені предмети.

 

Про це у Facebook повідомив начальник адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України Василь Коробко.

 

"Щодо "зради" про ситуацію у Кропивницькому слідчому ізоляторі. Її - не відбулося. Працівники ДКВС спільно з Нацгвардією, Нацполіцією та ДСНС провели спеціальні заходи для забезпечення правопорядку в установі. Ситуація під повним контролем адміністрації ізолятору", - йдеться в дописі.

 

В камерах правоохоронці провели обшуки, в арештованих вилучили заборонені предмети. Всі утримувані перебувають у своїх камерах.

 

"Що стосується групи осіб, яка намагалась дестабілізувати обстановку в СІЗО: вони ізольовані від інших арештованих, з ними ведуться слідчі дії. Так званого "смотрящого" за установою, ув’язненого М. передали Національній поліції", - додав Коробко.

 

В установі ввели особливий режим.

 

Про це поінформували в Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

 

"Особливий режим передбачає посилення охорони, нагляду за особами, взятими під варту, припинення всіх заходів, що проводяться з цими особами, а також надання побачень та прийняття посилок і передач, здійснення інших режимних заходів", - повідомили в прес-службі.

 

Нагадаємо, 17 грудня у кропивницькому СІЗО стався бунт.

 

Як стало відомо, у Кропивницькому слідчому ізоляторі ув’язнений напав на співробітника установи, погрожував їй та родині фізичною розправою, облаяв та побив.

 

Прокуратура Кіровоградської області зареєструвала кримінальне провадження за фактом насильства щодо працівника Кропивницького слідчого ізолятора.