Полковника Ноздрачова тимчасово відсторонили від посади

17:35, 13.12.2019
Полковника Ноздрачова тимчасово відсторонили від посади

Начальника Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України Олексія Ноздрачова відсторонили від посади.

 

Про це в п’ятницю заявив пресцентр Військової служби правопорядку в Facebook.

 

“На час проведення службового розслідування начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України полковник Олексій Ноздрачов усунутий від виконання службових обов’язків“,- йдеться у повідомленні.

 

Раніше Ноздрачов заявив, що українська армія готова до інтеграції і співробітництва з бойовиками на Донбасі та збройними силами Російської Федерації.

 

"Я вас хочу запевнити, що військові і військові росіяни, які проти нас воювали та продовжують воювати, і навіть ті військові, які є у формуваннях Донецької і Луганської областей, якщо буде прийнято політичне рішення й імплементоване, вони реінтегруються дуже швидко", - заявив Ноздрачов.

 

На його думку, військові традиції допоможуть порозумітися українцям та росіянам, попри національні розбіжності та заподіяні кривди. "Але не забувайте, що існують праворадикальні рухи, які державою не контролюються – не будемо вдаватися в деталі. Беремо загальну картинку: праворадикалізм зараз випущений безконтрольно і немає, крім спеціальних служб, державної політики щодо реінтеграції саме цих ветеранів, а іноді не завжди ветеранів, а іноді не завжди людей, які піклуються про безпеку держави, до державної політики та реінтеграції до ініціатив", - заявив полковник ЗСУ.