Справа Шеремета: суд відправив Дугарь під домашній арешт

15:24, 13.12.2019
Справа Шеремета: суд відправив Дугарь під домашній арешт

Печерський районний суд Києва відправив військову медсестру Яну Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета, під цілодобовий домашній арешт.

 

Про це оголосив суддя Сергій Вовк, повідомляє кореспондент УМ.

 

“Клопотання - задовольнити. Застосувати до Дугарь запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту", - сказав Вовк.

 

Ухвала може бути оскаржена впродовж 5 днів.

 

Так, суд ухвалив обрати запобіжний захід для Дугарь у виді цілодобового домашнього арешту до 8 лютого 2020 року.

 

Також суд поклав на Дугарь обов’язки, а саме: прибувати до прокурора, слідчого, судді за кожною вимогою, повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого проживання або роботу та утримуватися від спілкування зі свідками, здати паспорти для виїзду за кордон та інші документи, які дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

 

Як повідомляла УМ, прокуратура просила для Дугарь цілодобовий домашній арешт.

 

 

раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков поінформував про затримання та оголошення підозр фігурантам справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

 

За його словами, суд незабаром обере підозрюваним запобіжного заходу.

 

Водночас ветеран АТО Андрій Антоненко своїй сторінці в Facebook 12 грудня написав, що йому пред'являють звинувачення у вбивстві Шеремета.

 

Також блогер Назар Приходько поінформував на своїй сторінці в Facebook, що за підозрою у вбивстві Шеремета затримали лікаря і волонтера Юлію Кузьменко.