«Динамо» програло «Зорі» у матчі за друге місце в УПЛ

19:26, 08.12.2019
У Києві в 17-му турі чемпіонату України з футболу "Динамо" у меншості поступилося "Зорі" та опустилося на третє місце.
 

Про це повідомляє Українська Правда.

 

Поєдинок пройшов у Києві на НСК "Олімпійський" у неділю 8 грудня.

 

Перші хвилини цього поєдинку були за гостями. Вже на другій хвилині після удару Владислава Кабаєва м`яч влучає у поперечку воріт "Динамо". Через чотири хвилини "Зоря" виходить вперед.

 

Захисник "Зорі" Богдан Михайличенко увірвався у штрафну киян і ударом з кута воротарського майданчика пробив Дениса Бойка - 0:1. У наступні хвилин десять ще кілька небезпечних ударів від Артема Громова. На 22-й хвилині динамівці зрівнюють рахунок. Після подачі з флангу від Томаша Кендзьори Беньямін Вербич ударом головою робить рахунок 1:1.

 

Кінцівка першого тайму вже була за "Динамо". На 32-й хвилині ще один удар головою Вербича, і Микита Шевченко цього разу м`яча забрав. На 36-й хвилині після навісу від Віктора Циганкова Артем Беседін бив головою, і вже за "Зорю" грає поперечка воріт.


На старті другого тайму підвів "Динамо" Тамаша Кадар, який отримав вилучення на 53-й хвилині за друге попередження та необов`язковий фол у центрі поля. "Зоря" швидко скористалася чисельною більшістю. На 55-й хвилині Андрій Хомченвоський легко обіграв Кендзьору і пробив у ближній кут воріт Бойка - 1:2.

 

На 59-й хвилині бив головою Денис Попов - прямо в руки Шевченку. На 65-й хвилині ще один момент в "Зорі". Олександр Тимчик вдарив з метрів 12-ти і Бойко відбиває ногою м`яча на кутовий. На 72-й хвилині після удару Де Пени м`яч влучає у поперечку воріт луганської команди. На 86-й хвилині Владислав Кочергін бив з метрів 20-ти, і м`яч у четвертий раз у цій грі прилітає у поперечку воріт.

 

Був шанс у киян вирвати нічию, але після удару Попова з метрів восьми м`яч полетів над воротами.

 

Інші матчі 17 туру завершилися з такими результатами: "Шахтар" - "Олімпік" - 3:0, "Олександрія" - "Ворскла" - 3:0, "Колос" - "Дніпро-1" - 4:0, "Маріуполь" - "Львів" - 0:0, "Карпати" - "Десна" - 2:6.