СБУ затримала «єдинороса», який приїхав за українським паспортом

20:07, 04.12.2019
СБУ затримала «єдинороса», який приїхав за українським паспортом

Ігор Кучерявий (Фото: atr.ua)

Служба безпеки України повідомила, що затримала на адмінкордоні з анексованим Кримом члена російської партії "Єдина Росія" Ігоря Кучерявого.

 

Про це повідомляє прес-служба СБУ

 

"На адміністративному кордоні із тимчасово окупованою територією АР Крим контррозвідники Служби безпеки України затримали активного прибічника анексії півострова, члена російської правлячої політичної партії "Єдина Росія" Ігоря Кучерявого",- сказано в повідомленні.

 

Контррозвідники спецслужби отримали інформацію, що член так званого Севастопольського регіонального відділення партії "Єдина Росія" планує прибути на материкову частину для отримання українського закордонного паспорта.

 

В СБУ заявили, що Кучерявий відомий своєю антиукраїнською позицією. У 2014 Кучерявий сприяв російській окупації Кримського півострова. Зокрема, він причетний до організації блокпостів у Севастополі та охороні громадського порядку.

 

Кучерявий також був нагороджений медаллю Міноборони РФ "За возвращение Крыма" та ювілейним знаком ФСБ РФ "Ветераны спецслужб России защитникам Крыма и Севастополя".

 

Ігоря Кучерявого вранці затримали на КПВВ Каланчак у зв'язку з його причетністю до анексії Криму і членством в російській партії.