Пожежа у коледжі в Одесі: через полум’я слідчі не можуть потрапити на місце події

19:01, 04.12.2019
Пожежа у коледжі в Одесі: через полум’я слідчі не можуть потрапити на місце події

Через те, що пожежу в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу ще не ліквідовано, слідчі не можуть потрапити до середини для встановлення причин пожежі.

 

Про це повідомив під час брифінгу ДСНС щодо ліквідації пожежі в Одеському коледжі.

 

“Так як пожежу не ліквідовано слідчі не мають змоги приступити до огляду місця події. Після гасіння пожежі до огляду будуть залучені фахівці Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Причини будуть встановлені за результати огляду, також проведення відповідних експертиз”, — повідомив представник поліції.

 

Як стало відомо під час брифінгу, кількість постраждалих може збільшитися.

 

“Станом на 17.00 внаслідок пожежі ми маємо інформацію, що у лікарні загинула 1 особа, крім того постраждало 22 особи, які після пожежі почали окремо звертатися до лікувальних закладів. Ця цифра, можливо, буде ще зростати, так як постраждалі люди почали звертатися до лікувальних закладів самостійно. Наразі заходи з ліквідації пожежі ще тривають”, — стало відомо під час брифінгу.

 

Під час брифінгу представник ДСНС заявив, що за попередньою інформацією загибла жінка 2003 року народження. (Раніше ЗМІ повідомляли про загиблу жінку 1976 року народження). Також було повідомлено, що є інформація про близько 15 зниклих безвісти.  

 

Міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив, що у будівлі не було опалення.  Ймовірно, що у коледжі користуватися електрообігрівачами.

 Як повідомляла УМ, в Одесі у коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася пожежа. Раніше повідомлялося про  1 загиблого  внаслідок пожежі.

 

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження.