«Цей рік додав сивини і зморшок» - Кличко прозвітував про 2019 рік

14:55, 03.12.2019
«Цей рік додав сивини і зморшок» - Кличко прозвітував про 2019 рік

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що за останній рік погладшав на 3 кілограми, і що його смарт-годинник сигналізує про брак життєвих сил.

 

Про це заявив Кличко під час звіту про роботу міської влади за 2019 рік.

 

"Робота, робота і робота в Києві… Нові об’єкти, зустрічі з киянами… Цей рік додав сивини і зморшок… Зайвих 3 кілограми ваги, з яких 2 я хочу скинути! Іноді вранці, коли прокидаюся, мій смарт-годинник показує трохи більше 20% життєвих сил... Та я встаю. Йду. І працюю. Бо маю амбіцію – моє місто має бути найкращим! І я не маю права на поразку", - сказав мер Києва. 

 
 
Кличко розповів, що 2019 рік для нього був дуже насичений. Він згадав про форум у Давосі, де він був братом, а потім пошкодив спину і лікувався, про штаб-квартира ЮНЕСКО в Парижі, про візит до США, Лас-Вегаса із чемпіонами WBC, зустрічі у Вашингтоні.
 
 

Також Кличко пригадав парламентські вибори, у яких партія  "УДАР" не брала участь списком.

 

Мер розповів, що цього року придбав ще один велосипед і що за рік наїздив у Києві 1700 км на велотренуваннях.

 

Як повідомляла УМ, в Офісі президента більше не намагатимуться посунути Віталія Кличка з посади голови КМДА.

 

Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт "Про столицю", який зокрема передбачає розділення повноважень мера Києва та голови КМДА, створення Київського магістрату, виконавчого органу влади, ліквідацію райдержадміністрацій та створення районних рад.

 

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що законопроект про столицю, авторства нардепів "Слуги народу" на чолі з Олександром Ткаченком, спрямований проти киян.

 

Кличко подав у Верховну Раду альтернативний законопроєкт про столицю.