Інформацію «Темному лицарю» можливо зливає група депутатів - Корнієнко

12:52, 22.11.2019
Інформацію «Темному лицарю» можливо зливає група депутатів - Корнієнко

нформацію про народних депутатів із фракції "Слуга народу" в Telegram-канал "Темний лицар", можливо, зливає група депутатів.

 

Про це в  інтерв'ю НВ повідомив голова партії "Слуга народу", перший заступник голови однойменної фракції Олександр Корнієнко.

 

"У "Темного лицаря" багато інформації відповідає дійсності. Але акценти часто змінені. Простежується лінія: нічого у них не вийде, гибла справа. Ще потрібно з'ясувати, - це один депутат робить або хтось із наших колег зливає інформацію із загального чату, а "Темний лицар" на її основі створює контент. Можливо, це група авторів або група депутатів", - повідомив Корнієнко.

 

За його словами, якщо фракція дізнається, хто зливає інформацію, то будуть вирішувати, виганяти цих людей із фракції чи ні.

 

"При цьому у "Темного лицаря" присутній мотив – розвалити все. Можливо, це маневр, щоб тримати нас у тонусі", - зазначив Корнієнко.

 

Водночас він не виключає, що це можуть бути й представники Російської Федерації.

 

“Щось із ними пов’язано. Навряд чи в Ольгино (російська професійна ботоферма, що працює на Кремль ред.) сидить певна група, яка цим займається, хоча, може й так. Швидше за все, це місцевий відділ, який цим займається. Принаймні, від них від усіх (Telegram-каналів) йде така лінія — нас пошматувати”, — уточнив політик.

 

Telegram-канал "Темний лицар" зареєстрований 16 вересня 2019 року. У першому ж дописі сказано, що на ньому викладатимуться "найтемніші інсайди ЗЕ-команди". На цьому каналі публікується інформація про засідання фракції, "рекомендації" депутатам щодо голосування та спілкування з журналістами тощо.

 

Як повідомляла УМ, голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив, що “Темний лицар”, який "зливає" інформацію в своєму Telegram-каналі про членів партії “Слуга народу”, - це один із відомих блогерів і член партії.