«Чекаємо на корпоративах»: Тимошенко відреагувала на слова Зеленського щодо «договорняків»

14:22, 19.11.2019
«Чекаємо на корпоративах»: Тимошенко відреагувала на слова Зеленського щодо «договорняків»

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко відповіла Президенту України Володимиру Зеленському на його слова щодо “договорняків” та заявила, що посада президента України не вічна.

 

Про це ,лія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook.

 

“Хотілось би говорити з Вами, Володимире Олександровичу, про долю країни, але Ви обрали інший тон”, — зазначено у повідомленні.

 

Юлія Тимошенко також додала, що посада Президента не вічна, цитуючи: “Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським Президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі.... “Словом, чекаємо Вас на корпоративах... Можна зі своїм піаніно”, — підсумувала вона.

 

Варто нагадати, що Володимир Зеленський розповів про те, що голова депутатської фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко пропонувала своїх людей для призначення на “солодкі” місця. “Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на „солодкі“ місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі „Слугою Народу“ у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди”, — зазначив Зеленський.

 

Як повідомлялося, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що пропонувала Президенту Володимиру Зеленському кадри зі своєї команди ще на початку його каденції, але лише у рамках реалізації її програми "Нового курсу"