У тележурналістки Алли Мазур виявили ракову пухлину

19:59, 12.11.2019
У тележурналістки Алли Мазур виявили ракову пухлину

У відомої телеведучої знайшли онкологічне захворювання
 

Про це вона написала у своєму Facebook.

 

"У мене виявили злоякісну пухлину. Вони, виявляється, є безсимптомні. І я - починаю боротися. Вдячна собі, що таки знайшла час для огляду. Вдячна українським лікарям, які вчасно відправили на біопсію: виконавши міжнародний протокол. Вдячна за допомогу моїй родині, моїм друзям, моїм колегам з ТСН, готовим підставити плече у важку хвилину. Сподіваюсь на делікатність колег з інших видань", - написала Мазур.

 

Вона закликала змінити ставлення до онкохвороб.

 

"Ми мусимо змінити ставлення до онкохвороб у суспільстві. Навчитися говорити про них - відкрито і спокійно. І з рівня трагедії - переводити на рівень проблеми. Яку - можна вирішити. Бо це, звісно, не нежить. Але давно не вирок. Медицина навчилася справлятися з цим - в багатьох випадках. Головне - виявити вчасно", - йдеться у дописі. 

 

Також вона звернулась до жінок з проханням проходити огляди.

 

"Розказую, щоб надихнути кожну українську жінку - особливо після 45-ти - проходити профілактичний огляд хоча б раз в рік. І зробити це - невідкладно. Ставитись до себе уважно. Знаходити час - і перевірятись. Бажано - кількома способами. І навіть в кількох установах. Тоді шанси на здорове життя значно зростають", - додала Мазур.