Ляшко: Звільнити Геруса мало, він повинен скласти мандат і піти під суд

14:24, 11.11.2019
Ляшко: Звільнити Геруса мало, він повинен скласти мандат і піти під суд

Звільнити Андрія Геруса мало, він має здати мандат і піти під суд. Т

 

Про це на своїй сторінці у Facebook глава Радикальної партії Олег Ляшко прокоментував звільнення Геруса з посади представника президента в Кабміні.

 

"Вітаю рішення Зеленського звільнити Геруса з посади представника президента в уряді. Але цього недостатньо. Автор зрадницької "формули Геруса", за якої Україна стала жертвою енергетичної агресії Росії, має скласти депутатський мандат і піти під суд! Ворогів України треба дуже жорстко покарати, щоб іншим зрадникам було неповадно торгувати національними інтересами України", - написав Ляшко.

 

 

Як повідомляла УМ, 6 листопада Ляшко зчинив бійку з Герусом в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Герус назвав бійку "шоу-провокацією", а Ляшка - захисником бізнесу олігарха Ріната Ахметова.

 

Пізніше поліція відкрила кримінальну справу за фактом бійки. Правоохоронці не вказали, за якою статтею розпочато розслідування. У рамках справи поліція має намір допитати самого Ляшка, а також очевидців - співробітників аеропорту.
 

Сьогодні стало відомо, що президент України Володимир Зеленський призначив на посаду представника президента в Кабміні Олексія Перевезенцева.