На Донеччині загинув боєць 92-ї бригади Герман Бродніков

07:49, 08.11.2019
На Донеччині загинув боєць 92-ї бригади Герман Бродніков

У четвер, 7 листопада, у зоні ООС на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу із ПТРК загинув старший солдат 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка Герман Бродніков.

 

Про це повідомила пресслужба 92-ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка у Facebook.

 

“Із болем і скорботою вимушені повідомити про втрати у нашій родині. Сьогодні зведене інженерне відділення одного з механізованих батальйонів бригади виконувало завдання по забезпеченню лісом-кругляком свого підрозділу для інженерного обладнання позицій. І в момент, коли наші побратими біля ВОПу вивантажували деревину, ворог посеред білого дня прицільно здійснив два постріли з установки ПТРК. Одна ракета влучила точно в машину “Урал”, біля якої і працювали захисники. На превеликий жаль, на місці загинув старший солдат Герман Бродніков”, – йдеться в повідомленні.

 

Хлопцеві було 23 роки. Мешкав у місті Чугуїв на Харківщині. До лав 92-ї бригади Герман прийшов 2016 року.

 

“Він був відданим та славним сином своєї Батьківщини, а ще вірним другом та побратимом”, – розповіли військові.

 

Ще троє армійців зазнали численних поранень різного ступеня тяжкості, один із бійців у важкому стані.

 

“Молимось за нього. Повірити у таке складно, якщо не знати російського окупанта-ката. Адже жодні Мінські домовленості для ворога не діють. Постійно порушуючи режим тиші, російські терористи розстрілюють наших побратимів”, – наголошує пресслужба 92 омбр.

 

Як відомо, 92-га чугуївська бригада тримає оборону в районі Авдіївки на Донеччині.

 

Герман Бродніков – перша бойова втрата Об’єднаних сил у листопаді.

 

Наречена  Ірина Шабатура опублікувала пост скорботи коханому.на своїй сторінці в Facebook.

 

"Рідний мій, моє серце плаче, більше в моєму будинку не світить сонце. Я не змогла обійняти тебе, я не змогла сказати, як сильно я тебе люблю. Ти завжди будеш в моєму серці. Я люблю тебе. Світла пам'ять", - написала вона.

Також на її сторінці опубліковано відео з якого зрозуміло, що 18 жовтня Герман зробив Ірині пропозицію.

Як повідомляла УМ, 7 листопада бойовики 15 разів порушили режим тиші на Донбасі, внаслідок чого один український військовий загинув, ще четверо дістали поранення.