У Харкові вбили одного зі свідків у справі Вороненкова

16:45, 25.10.2019
У Харкові вбили одного зі свідків у справі Вороненкова

У п'ятницю в перестрілці в Шевченківському районі Харкові був убитий Володимир Борох – один зі свідків у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

 

Про це "Ґратам" повідомив адвокат Святослав Пархоменко, захисник Олександра Лося, підозрюваного в організації вбивства росіянина.

 

Поліція Харкова в п'ятницю повідомила про перестрілку на вулиці Клочківській біля входу в супермаркет "Восторг": нападники під'їхали на парковку супермаркету на автомобілі, розстріляли двох чоловіків з автоматичної зброї, а потім зник. На місці злочину також виявили пістолет з глушником, який за словами поліції, міг належати жертвам нападу.

 

Згідно з повідомленням правоохоронців, один з постраждалих помер, а другий доставлений в лікарню. 

 

 

Як писала УМ, вижив - Георгій Ісааков, колишній заступник глави харківського відділення бійцівсього клубу "Оплот" Євгена Жиліна, вбитого в Москві в 2016 році.

 

Поліція оголосила план перехоплення нападників. За попередніми даними, один з них, при спробі затримання на Південному вокзалі Харкова, підірвав себе гранатою.

 

Начальник управління нацполіціі Харківської області Валерій Сокуренко в коментарі журналістам "Суспільного", назвав перестрілку "бандитськими розборками".

 

За його словами, після того як підозрюваний підірвав себе гранатою, поліція припинила оперативний пошук його спільників.