Ватажок «ДНР» Пушилін після зникнення у Москві повернувся і зажадав «розпустити державу Україна»

22.10.2019
Ватажок «ДНР» Пушилін після зникнення у Москві повернувся і зажадав «розпустити державу Україна»

(Малюнок Івана МИКОЛАЙЧУКА.)

На відсутність зарозумілості ватажки «Л/ДНР» ніколи не страждали, час від часу погрожуючи українцям швидкою розправою та своїм «революційним» судом.
 
Проте днями ватажок «ДНР» Пушилін перевершив усе і, врешті-решт, втратив витримку. Напевне, на нього так подіяв, що, на жаль, виявилось фальшивкою, його домашній арешт, проведений кремлівськими кураторами, бо він був відсутній кілька днів. Достеменно невідомо, що там трапилось.
 
Однак, повернувшись знову на свій «високий пост», він вирішив відігратись (звільнення міністра зв’язку, вочевидь, пов’язано з тим, що така компрометуюча інформація проникла в мережі).
 
Він виступив на підвідомчому йому каналі ТВ iз посланням до народу і світу з вимогою до світової громадськості не більше і не менше, як розпустити державу Україна. Ну не подобається вона йому, хоч убий!
 
Щоправда, тут ватажок «ДНР» далеко не перший. Усім відомий діяч російської Держдуми В. Жириновський кричав про це з трибуни Думи ще п’ять років тому, та Україна навіть не похитнулась від його скаженого крику.
 
Потім галасували інші депутати Думи, і такі телевізійні персони, як Соловйов, Кисельов, Скабеєва та решта інших, щоденно пророкуючи загибель України.
 
Чи дослухаються до закликів ватажка «ДНР» керівництво ООН, ОБСЄ, Євроспілки та інших авторитетних у світі організацій? Гадаю, пан (чи краще тов.) Пушилін на це й не розраховує, йому головне — наробити б галасу побільше, і, чорт забирай, можливо, хтось iз дурного розуму та й клюне на цю вудку, особливо серед нашого довірливого люду. 
 
А таким персонам хочеться порадити: не беріть це в голову, у божевільні й не таке можна почути. Потрібно відмахнутись, як від комариного писку, і йти вперед, будуючи нову сильну і вільну Україну.