Валерія Гонтарева записала відео з госпіталю Лондона

15:51, 05.09.2019
Валерія Гонтарева записала відео з госпіталю Лондона

Валерія Гонтарева отримала серйозні травми ніг (фото: "Новое время")

Екс-керівниця Національного банку Валерія Гонтарева надіслала журналістам фото та відео для підтвердження того, що вона перебуває з травмами в госпіталі в Лондоні.
 
У відео, що оприлюднив "НВ Бізнес", Гонтарева розповідає, що надіслала його, щоб зупинити всі чутки, які розповсюджують ЗМІ з приводу її перебування в лікарні.
 
На відео видно палату екс-очільниці НБУ, травмовані ноги, інвалідний візок та милиці.
 
Екс-глава НБУ додала, що наступні 4-6 місяців буде пересуватись за допомогою милиць.
 
Коментуючи підпал машини її невістки, Гонтарева попросила поліцію зайнятись ділом і розкрити "хоча б один" злочин в країні.
 

"Я хочу показати свою палату, щоб було зрозуміло, де я перебуваю. Це напевно один із кращих ортопедичних госпіталів Англії. Сподіваюсь, що мене тут вилікують", - сказала вона.
 
 
Нагадаємо, минулого тижня Валерію Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, вона отримала серйозні травми. За словами Гонтаревої, поліція проводить розслідування: це нещасний випадок чи "почали реалізовуватися погрози".
 
А сьогодні вночі в Києві згорів автомобіль, зареєстрований на невістку Валерії Гонтаревої, яку також звати Валерія Гонтарева.
 
Як відомо, Валерію Гонтареву кілька разів викликали на допит у кримінальному провадженні стосовно бізнесмена-утікача Сергія Курченка.
 
Колишня голова Національного банку повідомила, що не приїде до України, бо тепер живе в Лондоні. Гонтарева звинуватила Генпрокуратуру в спробі дискредитувати реформи фінансового сектора.
 
Також Валерія Гонтарева заявляла про постійні погрози з боку олігарха Ігоря Коломойського.