ДБР за допомогою поліграфа перевіряє можливу причетність співробітників СБУ до організації втечі наркобарона

16:00, 23.08.2019
ДБР за допомогою поліграфа перевіряє можливу причетність співробітників СБУ до організації втечі наркобарона

Державне бюро розслідувань (ДБР) здійснює перевірку співробітників Служби безпеки України на предмет можливої ​​причетності до організації втечі в аеропорту "Бориспіль" громадянина Ізраїлю Амоса Дова Сільвера, якого розшукували за організацію міжнародного наркокартелю. 

 

Про це написав директор Держбюро Роман Труба у своєму Telegram.

 

"ДБР перевіряє можливу причетність співробітників СБУ до організації втечі затриманого. В рамках досудового розслідування цього кримінального провадження наші фахівці сьогодні допитують причетних осіб із застосуванням поліграфа", - розповів він.

 

Він зазначив, що в ДБР працюють професійні поліграфологи, яких залучають для встановлення фактів у кримінальних провадженнях.

 

Як повідомляла УМ, СБУ затримала ізраїльського «короля наркоінтернету», який втік під час екстрадиції.  Також правоохоронці затримали трьох працівників СБУ, яких підозрюють у допомозі втечі наркоторгівця з аеропорту "Борисп

 

Перед посадкою на літак до Тель-Авіва у київському аеропорту з Сілвера зняли електронний браслет, щоб він міг пройти металодетектор, і наркоторговець утік. 

 

СБУ затримала ізраїльського «короля наркоінтернету», який втік під час екстрадиції.  Також правоохоронці затримали трьох працівників СБУ, яких підозрюють у допомозі втечі наркоторгівця з аеропорту "Бориспіль". 

 

 В ніч на 18 серпня наркобарона було екстрадовано з України.