У Черкасах через нічийну дорогу, де загинув байкер, мітингували його друзі-мотициклісти

11:01, 15.08.2019
У Черкасах через нічийну дорогу, де загинув байкер, мітингували його друзі-мотициклісти

(фото: 18000.com.ua)

У Черкасах під стінами ОДА мітингували кілька десятків мотолюбителів. Вони вимагають ремонту автошляху, на якому днями загинув мотоцикліст. 

 

До мотоциклістів вийшов заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв. Він зазначив, що ще з часів Радянського Союзу дорога належала місту.


«Але при якомусь меру місто перестало її обслуговувати», – пояснив заступник голова Черкаської ОДА.

 


Він також зазначив, що між новим очільником області Ігорем Шевченком і мером Черкас Анатолієм Бондаренком “є комунікація”. Тож запевнив, що протягом двох днів статус дороги буде визначено, а сам автошлях – відремонтовано.


Активісти також вимагали прозорості розслідуваня. Так, за їхніми даними, водія мотоцикла “хочуть зробити винним у справі”. Нібито той перевищив швидкість або не впорався із керуванням транспортного засобу.

 


Також мотоциклісти запевняють, якщо протягом короткого часу проблему з дорогою вирішено не буде, вони її перекриють.

 

Як повідомляє “18000″, 4 серпня на смілянській трасі, біля виїзду з Черкас, потрапило в ДТП подружжя байкерів із Одеси, що приїхали на мотофестиваль “Дорога на Січ”. Причиною аварії стало потрапляння мотоцикла в низку ям, унаслідок чого в транспортного засобу відірвало кермо. Водій мотоцикла, 30-річний одесит на ім’я Олександр, загинув, а дівчина, яка сиділа на пасажирському сидінні, із тяжкими травмами перебуває в лікарні.


Пізніше стало відомо, що дорога не перебуває на баласі в жодній зі структур.