ДБР не виключає проведення наступного допиту Порошенка з поліграфом

14:34, 12.08.2019
ДБР не виключає проведення наступного допиту Порошенка з поліграфом

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба повідомив, що експрезидента Петра  Порошенка ще раз викличуть на допит у справі про можливе ухилення від сплати податків під час купівлі-продажу телеканалу "Прямий".

Про це Роман Труба повідомив у своєму Telegram.

 

"Сьогодні Петро Порошенко свідчив у рамках кримінального провадження щодо можливого ухилення від сплати податків під час купівлі-продажу телеканалу "Прямий". Не виключаємо, що наступний допит буде проведений із застосуванням поліграфа", - йдеться в повідомленні.

 

"До слова, це зовсім не страшно – всі наші працівники проходять таке психофізіологічне дослідження кожен рік", - зазначив Труба.

 

Також глава ДБР сказав, що сьогоднішній допит Порошенка у справі про можливе ухилення від сплати податків під час купівлі-продажу телеканалу "Прямий" тривав дві години.

Не виключено, що наступний допит Порошенка буде з поліграфом, - Труба 01

Як повідомляла УМ, Петро Порошенко прийшов на допит у Державне бюро розслідувань. Біля відомства на нього чекали його прихильники, серед яких і його син Михайло. Підтримати Порошенка прийшли його соратники, кандидати від «Європейської солідарності» Вікторія Сюмар, Артур Герасимов та Микола Величкович.

 

ЯДжерело: