Полеглі повернуться додому. У Мінську домовилися активізувати пошук зниклих на Донбасі

12:42, 01.08.2019
Полеглі повернуться додому. У Мінську домовилися активізувати пошук зниклих на Донбасі

Тристороння контактна група констатувала, що гуманітарна підгрупа продовжує працювати над звільненням полонених і пошуком зниклих безвісти.  Про це прес-секретарка представника України у ТКГ, другого президента Леоніда Кучми Дарка Оліфер написала у Facebook, повідомляє Gazeta.ua.

 

"У гуманітарній підгрупі продовжують працювати над підтвердженням утримуваних осіб і готують усе необхідне для подальшого звільнення людей. Активізовано роботу з пошуку зниклих безвісти: найближчим часом буде узгоджено алгоритми ідентифікації та передачі останків загиблих", - йдеться у повідомленні.

 

У Мінську на переговорах Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі домовилися з 1 серпня розпочати розмінування територій, прилеглих до мосту у Станиці Луганській.

 

17 липня учасники ТКГ у Мінську узгодили початок "літнього перемир'я" з опівночі 21 липня, а також обговорили підготовку до обміну утримуваними особами.

 

Як повідомляла УМ, в Мінську домовилися з 1 серпня ремонтувати міст та розміновувати прилеглі до мосту території у Станиці Луганській.