Разумков вважає коаліцію непотрібною для «Слуги народу»

12:47, 22.07.2019
Разумков вважає коаліцію непотрібною для «Слуги народу»

Разумков стверджує, що українцям не варто боятися узурпації влади (фото: facebook.com)

Глава партії Слуга народу Дмитро Разумков вважає, що політсилі, ймовірно, не доведеться об'єднуватися з іншими партіями у Верховній Раді.
 
Про це він сказав у понеділок, повідомляє "Українська правда".
 
"Співпрацювати в Раді ми зможемо з усіма політичними силами, які будуть співпадати з нами в ідеологічних поглядах, в базовому баченні розвитку нашої країни", - сказав Разумков.
 
"Але поки про коаліцію, мабуть, годі й говорити, оскільки ми бачимо досить непогані наші результати. І ми ще не до кінця бачимо результати наших колег чи опонентів у Верховній Раді", - додав він.
 
На питання, чи погодилася б партія підтримати на посаду прем'єр-міністра Святослава Вакарчука, Разумков зазначив, що главу уряду пропонує коаліція, про склад якої говорити поки не доводиться.
 
"Давайте подивимося результати "Голосу" і результати "Слуги народу". Думаю, в нашій команді достатньо людей, які можуть відповідати тим викликам, які є в країні. У нас є по 2-3 людини на кожну посаду", - наголосив політик.
 
Крім того, Разумков стверджує, що українцям не варто боятися узурпації влади.
 
Відомо, що за попередніми результатами виборів "Слуга народу" отримує майже 250 місць у парламенті.
 
Як повідомляла "УМ", за опрацьованими 50% бюлетенів "Слуга народу" набрала в Україні 42,44%; "Опозиційна платформа - За життя" - 12,87%; "Європейська солідарність" - 8,65%; "Батьківщина" - 8,02%; "Голос" - 6,39%.