World Soccer відзначив Циганкова та Миколенко в УПЛ

09:11, 04.07.2019
World Soccer відзначив Циганкова та Миколенко в УПЛ

Британський World Soccer вже традиційно видав спецвипуск журналу, де підбив підсумки сезону в усіх чемпіонатах та виділив найяскравіші персоналії.
 
Що стосується чемпіонату України, то World Soccer відзначив успіхи гравців "Динамо", а саме - Віктора Циганкова й Віталія Миколенка. Не оминув він і наставника "Олександрії" - Володимира Шарана.
 
Звання "Найкращий гравець" в Україні отримав Віктор Циганков. Що ж, його показники справді приголомшують: 18 голів та 11 ассистов. Він ділом підтвердив, що є одним з найталановитіших українських гравців теперішнього покоління. Більше новин футболу на порталі football24.
 
Тому не дивує інформація про те, що саме Циганков став найдорожчим гравцем української прем’єр-ліги.  Гравець, згідно з поновленням даних Transfermarkt, подорожчав на 7 млн євро.  Тепер трансферна вартість півзахисника становить 20 млн євро, а ще на кінець квітня ціна найкращого гравця України становила 13 млн євро.
 
Таким чином, Циганков зміг випередити Ісмаїлі, який коштує 19 млн євро та Тете, який додав у ціні одразу 5 млн і попав у трійку найдорожчих гравців українського чемпіонату. Цікаво, що загалом у топ-10 найдорожчих гравців є 7 футболістів "Шахтаря", і лише 3 - "Динамо".
 
На хвилі успіху Циганков потрапив ще й до однієї з версій збірної сезону у популярному комп'ютерному симуляторі FIFA. Мова йде про символічну збірну під назвою "Решти світу". Ця  команда складається з гравців, які виступають у чемпіонатах без ліцензії для FIFA. Зауважимо, що Циганков отримав рейтинг 91, це один з найкращих результатів.
 
Звання "Найкращий тренер" дісталося Володимиру Шарану. Його команда "Олександрія" в цьому сезоні показала непоганий футбол, нав'язуючи адекватну боротьбу київському "Динамо" за срібні медалі. В. Шаран виконав доволі серйозну роботу, щоб його клуб завершив сезон на третьому місці й отримав хороші шанси на те, щоб потрапити до групового етапу престижної  Ліги Європи.