Павелко: символічно, що у збірній U-20 виступає син Героя України Павла Дришлюка

14:32, 16.06.2019
Павелко: символічно, що у збірній U-20 виступає син Героя України Павла Дришлюка

Символічно, що на ЧС-2019 за найсильнішу в світі юнацьку збірну виступав Кирило Дришлюк – єдиний син Героя України Павла Дришлюка, майора повітряних сил ЗСУ, який загинув на Донбасі в 2014 році, захищаючи незалежність нашої держави.

 

Про це у Фейсбук написав президент УАФ Андрій Павелко.
 

 

"Пишаємося Героєм, його сином і всією збірною. Слава героям! Слава Україні!", – написав Павелко.

 

Також півзахисник збірної України U20 Олексій Хахльов за допомогою Instagram звернувся до партнера по "золотій" команді Кирила Дришлюка.

 

"Твій тато – герой. Він зробив все, щоб український народ спокійно міг святкувати нашу перемогу на чемпіонаті світу. Ти сильний, і ти це заслужив! Пишаюся тобою, брате", – написав Хахльов.

 

 

 

Батько футболіста молодіжної збірної Кирила Дришлюк Павло Дришлюк п'ять років тому загинув під час виконання бойового завдання на Донбасі.

 

 

На літаку-фоторозвіднику АН-30Б він був збитий терористами над Слов'янськом Донецької області. Удар ракети припав у правий двигун, літак почав падати на житлові квартали Слов'янська. Ціною власного життя екіпаж направив літак за межі міста і запобіг жертвам серед мирного населення.

 

Україна вперше в історії виграла чемпіонат світу з футболу. У фінальному поєдинку молодіжного світової першості в Польщі підопічні Олександра Петракова здобули вольову перемогу над корейцями.