В Гостомелі під радаю спалили автівку протестувальників

09:14, 14.06.2019
В Гостомелі під радаю спалили автівку протестувальників

В Гостомелі перед селищною радою спалили машину протестувальників.

 

Про це повідомила громадська активістка Михайлина Скорик у Фейсбук. 

 

"Кажуть, вона належала Максиму і той був всередині ще з одним чоловіком - такий ось бандитизм. Увесь ранок працює поліція", - написала вона.

 

Протест під селищною радою триває понад тиждень - після того, як селищний голова Юрій Прилипко звільнив керівника КП УЖКГ "Гостомель", паралізувавши роботу цього підприємства.

 

"Нині актив селища вимагає скликати позачергову сесію й таки відставити Прилипка від управління Гостомелем. Усе це чула вчора від людей особисто", - наголосила Михайлина Скорик. 

 

За її словами, торік Ірпінь зібрав з Гостомеля 136 мільйонів гривень податків, з яких не вклав назад навіть половини.

 

"Тут також ростуть райони нових ЖК, але 0 нових садочків. Попри те, що починали зводити аж два - і обидва нині нагадують руїну. Про нові школи навіть не говорять, але вже говорять про "другу зміну" в сш №13", - зазначила громадський активіст. 

 

 

"У наметах протестувальників познайомилася Альоною. Виявляється, її фірма ремонтувала в Гостомелі 5 вулиці під "чесне слово", але влада селища вирішила "кинути" їх і не заплатити за це. Така практика ремонтів в борг і непроплат - звична справа для місцевої влади. Тому Alena Suprovich підтримує протест і шокована спаленою автівкою", - каже Михайлина Скорик.

 

 

Вона наголосила, що селища, підпорядковані Ірпінській міській раді, це - ганьба і вирок команді екс-мера Карплюка. Збираючи з них податки, "центр" повністю ігнорує потреби людей, що мешкають за межами Ірпеня, і не дбає про їхню безпеку.

 

 

"Розвиток регіону за таким принципом - це як ремонт в одній кімнаті. Коли в коридорах, туалетах і спальнях - руїна, а гостям показують лише вітальню, де люстри з позолотами. Тож хоче знати справжню ціну Карплюкові як менеджеру та місцевому голові - поїдьте по селищах і послухайте людей", - зазначила Михайлина Скорик.