Активістка Ірпеня Михайлина Скорик-Шкарівська балотуватиметься в парламент від партії «Голос»

13:32, 11.06.2019
Активістка Ірпеня Михайлина Скорик-Шкарівська балотуватиметься в парламент від партії «Голос»

Михайлина Скорик (фото: facebook.com)

Громадська активістка Ірпеня Михайлина Скорик-Шкарівська балотуватиметься до Верховної Ради від партії "Голос" по мажоритарному виборчому округу № 95.

 

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

"На 95-му округу має перемогти альтернативний кандидат. Мене підтримала партія "Голос", тож я вдячна Святославу Вакарчуку і буду балотуватися", - написала вона.

 

"Я пішла на ці вибори від партії Голос, бо ключові політичні гравці не висунули на округ №95 кандидатів, яких дійсно готова обрати я сама та моє оточення. Ми вважаємо, що люди нашого округу мають обирати не забудовників за "гречку", а делегувати депутата, що має чіткі переконання, дотримуватиметься певних принципів та матиме план діяльності, який можна буде перевірити через 5 років. Ми віримо в ліфт і не віримо в "договорняки", тому будемо боротися за кожен ГОЛОС, щоб Верховна Рада дійсно змінилася не лише по формі, а й по суті", - додала активістка. 

 

Михайлина Скорик-Шкарівська - у минулому журналістка і редакторка, активістка медіапрофспілки. Очолювала Київську незалежну медіа-профспілку в 2006-2008 роках, була випусковою редакторкою телеканалів Business та "Україна", очолювала службу інтернет-ресурсів телеканалу «Україна», була головною редакторкою сайтів Tochka.net і Podrobnosti.ua.

 

Останніми роками працює медіаконсультанткою та медіатренеркою, очолює власну комунікаційну агенцію Media Masters. Також є громадською активісткою Ірпеня.