Разумков назвав «непорозумінням» скандал з Лещенком і адвокатом Трампа

12:38, 14.05.2019
Разумков назвав «непорозумінням» скандал з Лещенком і адвокатом Трампа

Дмитро Разумков здивований скандалом (фото: LIGA.net)

Представник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів, що новообраний президент дізнався про приїзд адвоката Дональда Трампа Рудольфа Джуліані зі ЗМІ.
 
Про це Разумков розповів в ефірі "Свободи слова" на ICTV.
 
"Про те, що приїжджає Рудольф Джуліані Зеленський дізнався зі ЗМІ та те, що він не приїжджає, він теж дізнався зі ЗМІ", - стверджує Разумков.
 
Він додав, що саме тому йому "дивна та інформація, яка з'явилася в американських ЗМІ про те, що хтось давав коментар з представників команди про те, що там є якісь підводні камені".
 
"Це не відповідає дійсності. Будемо сподіватися, що це непорозуміння буде знято у взаєминах між командою Зеленського і представниками США", - зазначив представник штабу Зеленського.
 
На запитання, чи хтось із команди Зеленського працює над вирішенням цієї ситуації, Разумков відповів:
 
"Я думаю, що такі питання повинні мати конфіденційний характер, це раз, а два - Зеленський готовий проводити такі зустрічі не тільки з офіційними представниками держав, а й в тому числі і зустрічатися з представниками тих чи інших політичних сил, або не політичних сил, які будуть зацікавлені в подальшому поглибленні взаємин між державами, які позитивно налаштовані і допомагають нам в боротьбі за нашу незалежність", - сказав представник штабу Зеленського.
 
Як повідомляла "УМ", адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані скасував візит до України через те, що, якби поїхав, то опинився б "серед групи людей, які є ворогами президента". Пізніше він пояснив, що "ворогом Трампа" є народний депутат Сергій Лещенко.