Зеленський розповів про свої перші кроки на посаді президента

21:15, 21.04.2019
Зеленський розповів про свої перші кроки на посаді президента

Кандидат у президенти Володимир Зеленський, який, за даними екзит-полів, перемагає в другому турі виборів, відповів на запитання про свої перші кроки на новій посаді.

 

"Ми будемо робити все для України - ми її об'єднали. Ми зібрали велику команду, яка буде працювати заради українського народу. Я стану гарантом Конституції. Ми будемо захищати нашу країну. Ми будемо робити все, щоб припинити вогонь на Донбасі. Будемо робити законопроекти, боротися з корупцією", - заявив Зеленський, пише ТСН.

 

Також він анонсував свою поїздку Україною.

 

"Я хочу побачити кожне місто, кожну область України, поговорити з людьми про їхні проблеми. І ми будемо це вирішувати з моєю чесною демократичною молодою командою", - розповів кандидат. На запитання, чи був результат несподіванкою для нього, заявив, що "трішечки очікували". Зеленський наголосив, що "результат серйозний і дуже відповідальний".

 

"Це результат не тільки мій, а всієї нашої команди. І це результат народу України", - підсумував політик.

 

Як відомо, сьогодні в Україні пройшов другий тур виборів. 
 
Петро Порошенко проголосував у ІІ турі виборів та закликав українців голосувати з розумом, щоб зберегти країну і національну стратегію.
 
Його опонент Володимир Зеленський проголосував, сказавши: має відчуття, що все буде добре.
 
А другий президент України Леонід Кучма проголосував зі словами, що йому шкода мабутнього президента.
 
 
Станом на 18.00 за кандидата у президенти Володимира Зеленського проголосували – 73,2%, за чинного главу держави Петра Порошенка – 25,3% виборців.