Зеленський пообіцяв, що не підведе українців

20:22, 21.04.2019
Зеленський пообіцяв, що не підведе українців

Кандидат у президенти Володимир Зеленський пообіцяв, що не підведе українців.

 

Про це він сказав у своєму штабі у КВЦ "Парковий" після озвучення результатів екзит-полів.

 

"Ми зробили це разом. Дякую кожному. Зараз не буде ніякого пафосу. Я просто хочу сказати дякую своїм батькам за підтримку і за те, що вони це пережили. Моїй дружині за силу і витримку. Якби вона раніше почула все, що про мене говорили, вона, мабуть, не вийшла б за мене. Батькам моєї дружини. Дякую усій моїй команді", - сказав Зеленський.

 

Він також подякував прибиральницям, які працюють у штабі, "Кварталу 95", правоохоронцям, СБУ, що "тримали його в тонусі", військовим і волонтерам, спостерігачам.

 

"Дякую тим українцям, які мене підтримали, і тим українцям, які зробили інший вибір. Я обіцяю, що ніколи не підведу вас усіх", - сказав Зеленський.

 

"І наостанок поки я офіційно не президент, я можу сказати як громадянин України усім країнам пострадянського союзу: подивіться на нас – усе можливо!", - сказав Зеленський і пішов зі сцени, попри те, що журналісти кричали "А як же запитання?". 

 

Як відомо, сьогодні в Україні пройшов другий тур виборів. 
 
Петро Порошенко проголосував у ІІ турі виборів та закликав українців голосувати з розумом, щоб зберегти країну і національну стратегію.
 
Його опонент Володимир Зеленський проголосував, сказавши: має відчуття, що все буде добре.
 
А другий президент України Леонід Кучма проголосував зі словами, що йому шкода мабутнього президента.
 
 
Станом на 18.00 за кандидата у президенти Володимира Зеленського проголосували – 73,2%, за чинного главу держави Петра Порошенка – 25,3% виборців.