«Соціальний моніторинг»: Зеленський виграє другий тур президентських виборів за будь-якого суперника

11:22, 20.03.2019
«Соціальний моніторинг»: Зеленський виграє другий тур президентських виборів за будь-якого суперника

(Колаж Цензор.нет)

Шоумен Володимир Зеленський виграє другий тур президентських виборів, хоч би хто з кандидатів став його суперником, свідчать результати опитування, проведеного центром "Соціальний моніторинг" і Українським інститутом соціальних досліджень ім. О.Яременка.

 

Про це повідомляє Інтерфакс.

 

Згідно з результатами соціологічного дослідження, у разі виходу до другого туру Володимира Зеленського та лідерки партії ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, шоумен набирає 36,9% голосів, а політик - 21,4%.

 

У парі з нинішнім президентом України Петром Порошенком Володимир Зеленський набирає 41,1%, тоді як глава держави - 18,2%.

 

Якщо в другому турі опиняться Юлія Тимошенко та Петро Порошенко, лідерка "Батьківщини" набере 28,5% голосів, а нинішній президент - 18,2%.

 

Якщо в другому турі лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко опиниться в парі з Володимиром Зеленським, Гриценко отримає 25% голосів, тоді як шоумен - 36,1%.

 

Опитування було проведене центром "Соціальний моніторинг" та Українським інститутом соціальних досліджень ім. О.Яременка в період з 11 по 18 березня методом особистого інтерв'ю. Загалом було опитано 2047 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка становила +/-2,2%.

 

Як повідомляла УМ, раніше комік Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко лідирують в рейтингу кандидатів у президенти України. Про це свідчать дані дослідження Центру соціальних і маркетингових досліджень Социс.