Роботи-пилососи, розумні годинники та прикраси: які подарунки до 8 Березня стали найпопулярнішими у 2019

16:54, 15.03.2019
Роботи-пилососи, розумні годинники та прикраси: які подарунки до 8 Березня стали найпопулярнішими у 2019

Щороку можливості вибору оригінальних до весняних свят помітно зростають. Поява інноваційних гаджетів, розширення асортименту парфумів та прикрас, врешті-решт, виведення нових сортів квітів – усі ці фактори суттєво впливають на щорічний ТОП найпопулярніших презентів.


ТОП-5 товарів, популярність яких зросла напередодні весняних свят


Отже, у рейтингу найпопулярніших подарунків цього року опинилися:


• Роботи-пилососи. Насправді, не діамантами єдиними можна потішити жінку. Достатньо подарувати пристрій, який позбавить її від виконання принаймні однієї побутової справи. Пилосос, який не потребує постійного контролю і здатний самостійно впоратися з забрудненнями будь-якої складності – це дійсно ідеальний презент. Ознайомитися з асортиментом універсальних моделей пропонує сайт роботів пилососів Дібот юа.


• Розумні годинники. В перші дні весни особливий попит мали не лише дорослі, але й дитячі смарт-годинники, адже подарунками заведено тішити не лише мам, дружин та бабусь, але й донечок або сестер.


• Кухонна техніка. В цій категорії лідерами стали кухонні комбайни, блендери, мультиварки, соковижималки та електричні грилі.


• Смартфони. Певно, це єдина категорія подарунків, попит на які залишається стабільним незалежно від сезону. Жодне свято не обходиться без так званого «мобільного буму». Особливо, якщо свята збігаються з появою чергової цікавої новинки на сучасному ринку.


• Прикраси та квіти. Тут все стабільно. Яскраві букети ніжних тюльпанів, витончені троянди, яскраві еустоми – квіти з прилавків «розлітаються» за шаленою швидкістю незалежно від вартості. Дорогоцінні прикраси продовжують залишатися так званою класикою.


Споживачі продемонстрували, що з кожним роком «фокус» з солодощів, суконь та парфумів зміщується в бік різноманітних корисних та функціональних гаджетів. Пояснити це дуже просто – з розвитком технологій помітно змінюються і потреби людства.