Олександр Варченко з Нацполіції потрапив у гучний секс-скандал через звинувачення у Фейсбуку (оновлено)

16:37, 08.11.2018
Олександр Варченко з Нацполіції потрапив у гучний секс-скандал через звинувачення у Фейсбуку (оновлено)

Олександр Варченко (фото: соцмережі)

Олександр Варченко, який є заступником голови департаменту захисту економіки Нацполіції, отримав звинувачення в погрозах і сексуальних домаганнях від дівчини на ім'я Наталія Бурейко.
 
7 листопада Наталія у Фейсбуку розповіла історію про те, як нібито познайомилась на сайті знайомств "Тіндер" з чоловіком, який спершу їй здався культурним і привабливим, а коли отримав відмову у фізичному зближенні, став погрожувати і відправляти дивні посилки у вигляді курячих лапок.
 
Вона виклала в мережі скріни своєї переписки з кривдником, з якої витікає, що Варченко нібито обіцяв їй розкішне життя і ресторани в обмін на секс, а в іншому випадку погрожував фізичною розправою.
 
 
Пост Наталії швидко розлетівся просторами Фейсбуку, і незабаром сам Варченко відреагував на звинувачення.
 
Він написав, що він та його родина піддались "жахливій інформаційній атаці", він ніколи не був знайомий з Наталією Бурейко і ця провокація - справа рук хакерів.
 

А все через те, що його дружина обіймає пост першого заступника голови Державного бюро розслідувань і багатьом "стала кісткою в горлі".
 
Скандал також прокоментував народний депутат Антон Геращенко. За його словами, і Варченко, і Бурейко стали жертвами провокації, мета якої - "втоптати в бруд родину Варченка", мовляв, чоловік першого заступника голови ДБР - "неадекват і сексуальний маніяк".
 

При цьому цікавим є той факт, що вранці наступного дня, а саме в четвер 8 листопада, Наталія "зникла", а потім "знайшлася", повідомивши, що з нею все в порядку, а на зв'язок вона не виходила, бо була в прокуратурі, де написала заяву про погрози і переслідування.

Наталія Бурейко згодом вибачилася перед Олександром Варченком та його родиною.
 
Як повідомляла "УМ", співробітник геослужби США заразив робочу мережу вірусом через російське порно.