У КНЕУ Linkos Group започаткував Центр автоматизації обліку, фінансів та кадрів для студентів-бухгалтерів

18:33, 07.09.2018
У КНЕУ Linkos Group започаткував Центр автоматизації обліку, фінансів та кадрів для студентів-бухгалтерів

Уже багато років Linkos Group співпрацює з КНЕУ, навчаючи майбутніх фахівців сучасним технологіям в бухгалтерській справі.

Таке партнерство бізнесу та освіти надає студентам можливість вийти з вишу вже підготовленими до роботи чи то в комерції, чи то в бюджетних організаціях.

6 вересня 2018 року в Київському національному економічному університеті ім. Вадима Гетьмана Linkos Group відкрив Центр автоматизації бухгалтерського обліку, фінансів та кадрів для студентів факультету обліку та податкового менеджменту.

Кабінет особливо стане у нагоді для вивчення нової спеціальності діджитал-обліку.

З одним із своїх продуктів ISpro, група компаній Linkos підтримала діджиталізацію у сфері навчання майбутніх спеціалістів бухгалтерії та аудиту і подарувала студентам КНЕУ сучасний комп′ютерний клас, який стане повноцінним Центром автоматизації бухгалтерського обліку, фінансів та кадрів.

Кабінет для навчання обладнаний ергономічними робочими місцями, проектором та ноутбуками.

Також компанія подарувала своє програмне забезпечення – систему ISpro. Таким чином, студенти зможуть одразу використати на практиці отримані знання та опановувати сучасні ІТ-рішення.

«Саме такою, технологічно забезпеченою, і повинна бути гідна освіта для майбутніх фінансистів та бухгалтерів!,– висловив своє враження Дмитро Лук'яненко, ректор КНЕУ, – Дякуємо компанії за добру справу – аудиторію майбутнього для сучасних студентів».


 

Така підтримка вишів демонструє, що Linkos Group не на словах, а на ділі сприяє цифровізації бухгалтерських спеціальностей та ефективності освіти. 
 


 

ISpro – це українська розробка класу ERP-систем для управління підприємствами, організаціями, бюджетними установами. Основними користувачами є державні та комунальні структури,  виробничі, торгівельні та транспортні підприємства, банки та страхові компанії.

Серед них, наприклад, Київська міська державна адміністрація, Міністерство фінансів України та інші міністерства, Державна Судова Адміністрація, Укрпошта, КНЕУ, Кий Авіа та багато інших.
 


 

LinkosGroup є українським розробником програмних рішень для електронної звітності, обміну е-документами, автоматизації обліку та управління. Найпопулярніші з них: програма е-звітності та документообміну M.E.Doc, платформа електронного обміну документами ПТАХ, ERP-система ISpro.

Фахівці групи компаній постійно взаємодіють з вишами, навчаючи студентів працювати в програмах власної розробки.