Пістолет Кирила Вишинського «вистрелив» у його справі: журналіст отримав нову підозру

17:44, 06.07.2018
Пістолет Кирила Вишинського «вистрелив» у його справі: журналіст отримав нову підозру

Пістолет Кирила Вишинського, який зберігався у банківському сейфі (фото: СБУ)

Головний редактор "РІА Новості Україна" Кирило Вишинський отримав ще одну підозру у вчиненні злочинів через те, що у його сейфі під час обшуків знайшли пістолет марки "Браунінг".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим, яка веде справу Кирила Вишинського.

"Вишинському К.В. повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів) КК України", - ідеться в повідомленні.

Під час обшуків у Кирила Вишинського 6 червня 2018 ркоу в його банківському сейфі знайшли пістолет.

"За результатами судово-балістичної експертизи, вказаний пістолет є вогнепальною зброєю – самозарядним нарізним пістолетом моделі "FN Browning M1906", - інформують у прокуратурі.

Нагадаємо, Кирило Вишинський звинувачується у державній зраді: під час обшуків у нього знайшли державні нагороди країни-агресора, серед них  медаль від Путіна "За повернення Криму".

Про Кирила Вишинського, який сидить у СІЗО на час слідства, неодноразово політиги згадують у коментарях, коли мова заходить про обмін заручників.

Україна запропонувала Росії видати 23 особи, яких звинувачують у державній зраді, однак Кирило Вишинський у списках на обмін не фігурує.

Заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що російська сторона про свого пропагандиста навіть не згадувала на попередніх перемовинах.