Журналіст Олесь Терещенко помер у віці 43 років

10:12, 13.03.2018
Журналіст Олесь Терещенко помер у віці 43 років

Олесь Терещенко хворів на рак

Журналіст Олесь Терещенко помер у віці 43 років від тяжкої хвороби.

"Вчора ввечері від нас пішов Олесь Терещенко. Я не знала більш оптимістичної, витриманої людини. Боєць. Він боровся як лев. В суботу провідувала його в лікарні, вітав всіх жінок з 8 березням. До останнього усміхався. Колего, друже, цьому світу дуже тебе бракуватиме. Царство небесне", - написала на сторінці Олеся Терещенка у Facebook журналістка Юлія Спасокукоцька.

Про смерть журналіста повідомив і Зураб Аласанія.

"Олесь Терещенко. RIP", - коротко зазначив він.

Колеги висловулюють співчуття у зв’язку із смертю журналіста.

"Шляхетний, вимогливий, надійний. Говорив те, що думав і робив те, що говорив. ... Він завжди боровся чесно і до останнього- і в команді, і сам. RIP", - написала Людмила Добровольська.

У серпні 2017 року Олесь Терещенко повідомив, що бореться з раком.

"Друзі! У мене серйозне випробування. Важка онкологічна хвороба. Буду боротися з Божою допомогою! Вчора розпочав хіміотерапію", - написав журналіст 2 серпня минулого року.



Згодом він поїхав на лікування до Ізраїлю, кошти на це допомагали зібрати небайдужі.

Олесь Терещенко народився 9 січня 1975 року в Донецьку. Навчався на факультеті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У 1997 році він став одним із журналістів-засновників "Телевізійної служби новин" на каналі 1+1. Із 2009 року працював ведучим новин на Першому національному (UA:Перший).