Терориста «Моторолу» підірвали у ліфті

23:57, 16.10.2016
Терориста «Моторолу» підірвали у ліфті

Один із ватажків  терористичного угруповання «ДНР» Арсен Павлов, відомий на прізвисько «Моторола» загинув внаслідок вибуху в ліфті будинку, де жив терорист.  Цю інформацію підтвердив речник МВС України Артем Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

 

«Терорист Арсеній «Моторола» Павлов – знищений. Схоже, що своїми ж поплічниками по людиноненависницькому терористичному інтернаціоналу. Такий сумний, але справедливий кінець всіх таких виродків на нашій українській землі», – написав Шевченко.

 

За попередньою інформацією, вибуховий пристрій спрацював у той момент, коли «Моторола» повернувся додому і сідав у ліфт. Терорист  зазнав важких поранень, від яких і помер.

 

Це – не перший замах на життя ватажка бойовиків. У серпні поряд з будинком «Мотороли» загинув чоловік. За однією з версій, вибухівка здетонувала в руках у чоловіка, за іншою – пристрій було закладено в сміттєвий бак поряд.

 

«Моторола» очолював батальйон «Спарта» і був відомий своїм жорстоким ставленням до українських полонених. Зокрема, за свідченням захисників Донецького аеропорту,  він власноруч катував і застрелив одного з «кіборгів» Ігоря Брановицького.