На Донбасі ліквідували снайпера-вбивцю Сліпака

13:51, 04.07.2016
На Донбасі в ніч на понеділок було ліквідовано снайпера бойовиків, який вбив 29 червня у с.Луганське Бахмутського району Донецької області оперного співака Василя Сліпака.  
 
Про це повідомив боєць одного з українських добровольчих батальйонів Ігор Грег на своїй сторінці в Facebook.
 
«Сьогодні вночі після трьох діб копіткої роботи, групою невідомих, без будь-яких розпізнавальних знаків, так би мовити "насздесьнєтов", був знищений снайпер рашистської контрснайперської групи "хасана"... Спи спокійно друг «Міф», – написав  Грег.
 
Раніше волонтери ідентифікували снайпера терористів з позивним «Морячок», який нібито застрелив в зоні АТО добровольця Василя Сліпака. Ним виявився  уродженець Донецької області, 30-річний Денис Єфременко. Свого часу він служив в лавах морської піхоти України у Феодосії. Навчався в Донецьку і там же працював у пожежній частині. 

 
Василь Сліпак, оперний співак, який воював у лавах Добровольчого українського корпусу «Правий сектор». 19 років він жив та працював у Франції, в Паризькій опері, але з початком російської агресії пішов добровольцем в зону АТО. Загинув  вранці 29 червня від кулі снайпера.