Місто Лиман на Донеччині звільнено захисниками України

00:07, 02.10.2022
Місто Лиман на Донеччині звільнено захисниками України

Бійці ЗСУ під вигуки «Слава Україні!» скидають ворожі триколори з даху адміністративної будівлі. (Скріншот відео)

Збройні сили України остаточно звільнили місто Лиман Донецької області у суботу ввечері та встановили контроль над ним.

 

Захисники України скинули ворожі російські триколори та терористичні прапори донецьких бойовиків з мерії у центрі міста собі під ноги і підняли український прапор.

 

Як інформує Україна молода, це засвідчує відео, опубліковане заступником голови Офісу президента Кирилом Тимошенко в Telegram  в ніч на неділю.

 

На відео наші бійці оголошують про звільнення Лимана. А потім під вигуки «Слава Україні!» скидають ворожі триколори з даху адміністративної будівлі.

 

«Сьогодні Збройні сили України, а саме 81-а окрема аеромобільна десантна бригада спільно з підрозділами Національної гвардії України, батальйоном Кульчицького звільнили та взяли під контроль населений пункт Лиман Донецької області. Росіяни повинні знати, що їм не буде життя на нашій землі», – заявив один із захисників.

 

На карті Deep State, автори якої використовують дані з відкритих джерел, уже відображені зміни: місто Лиман дійсно перебуває під контролем України.

 

 

Як повідомляла «УМ», в суботу на в’їзді в місто Лиман бійці ЗСУ встановили український прапор, а потім вступили у запеклі бої з окупантами на вулицях міста.

 

Ворог тримався недовго: вже за кілька годин міноборони росії заявило про відведення окупаційних військ із Лимана нібито заради того, щоб уникнути оточення і зайняти «вигідніші рубежі».

 

Насправді ж відбувся відомий російський «жест доброї волі»).