У КНУ імені Тараса Шевченка розповіли чим різняться будні студентів і курсантів, відео

21:57, 05.12.2021
У КНУ імені Тараса Шевченка розповіли чим різняться будні студентів і курсантів, відео

Курсанти ВІ КНУ біля "Червоного корпусу" і пам'ятника Кобзарю не прогулюються, а крокують. (facebook.com/VIKNUKIEV)

Один день у Військовому інституті, провели представники Центру комунікацій Київського національного університету імені Тараса Шевченка наприкінці цього тижня.

 

Як повідомляє "Україна молода", відповідне відео "Один день із курсантом" з'явилося на офіційних сторінках у соціальних мережах та на сайті КНУ імені Тараса Шевченка.

 

Журналістка Оксана Кріт дізналася чим же різняться будні військовослужбовців Військового інституту КНУ ім. Т. Шевченка від звичайних цивільних студентів.

 

У матеріалі висвітлено повний розпорядок дня курсантів, починаючи від підйому та ранкової фізичної зарядки, завершуючи вечірньою перевіркою та відбоєм.

 

Згадуються особливості вечірніх прогулянок, ранкових, обідніх та вечірніх шикувань, а також окремий розділ присвячений харчуванню майбутніх офіцерів.

 

"Відбувається анкетування курсантів, щодо задоволення харчуванням. І на це ми звертаємо дуже велику увагу при розробці меню", - розповідає про те, що їдять  курсанти директорка центру харчування Надія Колесник.

 

Курсанти ж, розповідаючи про військове життя,кажуть, що свідомо обирали спеціальність для навчання. А також розуміють «ази»військової служби та знають військовий обов'язок.

 

"Коли я йшла у Військовий інститут, я розуміла, що тут буде така військова атмосфера. Більша увага приділяється дисципліні, пунктуальності. Але, не дивлячись на це, мені подобається", - розповідає про навчання у ВІ КНУ курсантка 1 курсу спеціальності "військова журналістика" Діана Бондар.

 

Це відео в Університеті імені Шевченка присвятили 30-річчю Збройних Сил України.

 

 

Як раніше повідомляла "Україна молода", флешмоб "30 днів вдячності" до Дня ЗСУ набирає популярності у мережі.

 

Відомі українські артисти, актори та спортсмени привітали військових з 30-річчям від дня створення Збройних Сил України.