Ярослав Карлійчук з Буковини загинув від ворожої кулі на Донеччині

17:43, 12.04.2021
Ярослав Карлійчук з Буковини загинув від ворожої кулі на Донеччині

Старший солдат 10-ї бригади ЗСУ Ярослав Карлійчук.

Старший солдат 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ Ярослав Карлійчук загинув під час прицільного обстрілу від ворожої кулі на Донеччині у понеділок, 12 квітня.

 

Захисник України був мешканцем села Черепківці Глибоцької територіальної громади Чернівецької області. Йому було 24 роки.

 

Як інформує Україна молода, прізвище полеглого воїна оприлюднила Чернівецька ОДА в понеділок.

 

«24-річний старший солдат проходив службу в підрозділі 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади, який дислокується у Коломиї. Поховають Героя у рідному селі, дата похорону буде відома згодом», - йдеться у повідомленні Чернівецької ОДА.

 

Чернівецька обласна державна адміністрація висловлює щирі співчуття сім’ї загиблого.

 

Вічна пам’ять тим, хто віддав життя, боронячи Україну. Герої не вмирають!

 

На сторінці Ярослава Карлійчука у Facebook  зазначається, що він одружився менеше ніж півроку тому - 31 жовтня 2020 року.

 

Зауважимо, що після ротації саме 10-а гірсько-штурмова бригада виконує бойові завдання на Горлівському напрямку - біля Південного, Шумів тощо.

 

Як повідомляла "УМ", старший солдат, стрілець-снайпер 92-ї бригади Андрій Теперик загинув від ворожої кулі під час обстрілу позицій ЗСУ поблизу селища Золоте-3 Попаснянського району Луганської області в суботу.
 
 

Від початку 2021 року з боку бойовиків ОРДЛО посилилися обстріли. Російські снайпери теж активізувалися. Найбільших втрат у квітні зазнала саме 10-а бригада "едельвейсів".