Спецперепустки на транспорт у Києві вже продають у соцмережі

11:19, 03.04.2021
Спецперепустки на транспорт у Києві вже продають у соцмережі

На спецперепустках спритні ділки роблять бізнес.

Спритні ділки вже розмістили оголошення щодо продажу в мережі Інтернет спецквитків для проїзду у громадському транспорті.

 

Через це зухвале неподобство  Департамент транспортної інфраструктури КМДА звернувся до Головного управління Нацioнальної поліції.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє пресслжба КМДА.

 

У пресслужбі зазначили, що розпочалась видача спецквитків на проїзд у громадському транспорт, і одразу в мережі Інтернет почали з’являтися оголошення про їх продаж.

 

У департаменті також наголосили, що спецквитки безкоштовно видаються тим організаціям, які забезпечують життєдіяльність країни та міста – це медичні працівники, правоохоронці, працівники житлово-комунальної сфери, робітники супермаркетів та аптек, соціальні працівники тощо.

 

Як вже писала УМ, столична влада анонсувала 2 квітня введення спецдокументів: мер Києва Віталій Кличко заявив про підготовку близько 400 тисяч спецперепусток для організації обмеження доступу громадян в транспорт з 5 до 16 квітня.

 

Нагадаємо, що КМДА оприлюднила Порядок отримання спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті під час локдауну: згідно з ним, спецперепустки будуть видаватися виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.

 

Додамо, що із понеділка 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки, а увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками.