Захисники України на передовій привітали українців із Новим 2021 роком, відео

13:33, 01.01.2021
Захисники України на передовій привітали українців із Новим 2021 роком, відео

Українців вітали воїни, які у Новорічну ніч стояли на захисті територіальної цілісності країни.

Захисники України, які несуть службу в районі проведення Операції об’єднаних сил, привітали своїх рідних і близьких, а також усіх українців із Новим 2021 роком.

 

Як повідомляє Україна молода, вітальні відео оприлюднені штабом ООС.

 

Зокрема, українській військові бажали здоров’я, здійснення всіх бажань, завершення пандемії коронавірусу та свободи для України.

 

 

Із святковим зверненням також виступив і в.о. командувача ОС, генерал-майор Віктор Ганущак, а також воїни, які у Новорічну ніч стояли на захисті територіальної цілісності України.

 

"У 2020 році наші Збройні сили щодня демонстрували загартування, професіоналізм і відвагу, захищаючи Україну від загарбників. Хочу щиро подякувати кожному, кому доводиться зустрічати новорічні свята зі зброєю в руках, охороняючи незалежність, територіальну цілісність і спокій українців. Саме завдяки вам кожна українська сім'я сьогодні має можливість святкувати на мирній землі", – сказав Віктор Ганущак.

 

 

Як повідомляла «УМ», чинний президент Володимир Зеленський у новорічному привітанні забув згадати окремих офіційних і неофіційних Героїв, а також по-своєму інтерпретував скандальні для влади теми. Зокрема, так зване «Велике будівництво» і режим припинення вогню на Донбасі.