Авторитета «Мультика» охороняють в реанімації після замаху

21:26, 07.04.2020
Авторитета «Мультика» охороняють в реанімації після замаху

Снайпер полював на "Мультика" на техповерсі багатоповерхівки у Миколаєві. (Фото поліції Миколаївської області)

Поліцейські Миколаєва наглядають за місцевим кримінальним авторитетом на прізвисько «Мультик» і фактично охороняють його після замаху в реанімації. Снайпер поцілив у шию Михайла Титова (справжнє прізвище «Мультика»), тож не виключено, що його можуть добити.

 

Оперативники вже встановили місце засідки ймовірного снайпера на даху багатоповерхівки та зброю, з якої він поцілив у Титова, передає «Україна молода» повідомлення Главку Нацполіції у Миколаївській області.  

 

“На технічному поверсі п’ятиповерхового житлового будинку був знайдений мисливський карабін “Сайга” калібру 7,62, споряджений магазином, та гільза. Наразі зброя передана на проведення експертизи”, – йдеться в повідомленні.

 

 

В поліції повідомили, що цей карабін був викрадений у 2018 році і до цього належав приватній особі.

 

 

При цьому, як повідомив начальник слідчого управління Главку Руслан Усманов, слідчі поліції Миколаївщини розглядають п’ять версій замаху на авторитета: злочин на ґрунті помсти, перерозподіл кримінальних сфер впливу в регіоні; конкуренція в бізнесі; неповернення боргів або неприязні відносини; вбивство на замовлення.

 

Поліція перевіряє усі можливі версії скоєння злочину і проводить комплекс оперативно-розшукових заходів.

 

Поліцейські також продовжують пошуки зловмисників: як можливого замовника, так і виконавців. Подію кваліфіковано за ознаками п. 6 ч. 2 ст. 115 – "Скоєння умисного вбивства з корисливих мотивів".

 

Санкція статті, що розслідується, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до довічного ув’язнення.

 

Як уже повідомляла «УМ», 6 квітня посеред дня у Миколаєві з вогнепальної зброї був поранений місцевий кримінальний авторитет на прізвисько "Мультик". Це сталося в дворі бізнес-центру, розташованому на проспекті Центральному. Куля влучила в шию і пройшла навиліт через щелепу.