Сергій Шевченко, Олександр Тюменцев, Денис Кривенко та Олександр Сухінін загинули поблизу Кримського

18:16, 26.11.2017
Сергій Шевченко, Олександр Тюменцев, Денис Кривенко та Олександр Сухінін загинули поблизу Кримського

Загиблі 23 листопада (фото із соцмереж)

Бійці 16-го батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади із роти «Донбас» Сергій Шевченко, Олександр Тюменцев, Денис Кривенко та Олександра Сухініна загинули у ході восьмигодинного бою неподалік Кримського та Сентянівки на Луганщині 23 листопада.

Про їх загибель повідомили в прес-службі 16-го батальйону.

Терористи "ЛНР" знайшли тіла трьох загиблих та передали їх українським військовим через дві доби. Обставини бою біля Кримського особисто з’ясовував Міністр оборони Степан Полторак у військового, який зміг вийти з оточення. Після зіткнення із терористами один із українських військових потрапив у полон.


Сергій Шевченко



Солдат із Новопокровки Чугуївського району Сергій Шевченко народився 18 травня 1972 року.

Він був гранатометником у роті "Донбас" 16-го батальйону. Побратими називали його "Шева".

"Від страшних поранень грудної клітини Шева помер, перед чим мужньо відбивав наступ диверсантів", - зазначають у батальйоні.

Жетон Сергія Шевченка показували на камеру терористи "ЛНР", які виявили тіло військового на місці бою.



"Його з кровопролитної війни не дочекалися кохана дружина, рідні, друзі...", - пише прес-служба батальйону.


Олександр Тюменцев



Лубенчанин Олександр Тюменцев "Тюмень" загинув у віці 39 років.

Він був командиром гранатометного взводу роти вогневої підтримки. Освіту отримав в Одеській військовій академії.

"Мужньо рвався в бій, хотів витягнути поранених, але... Він сам потрапив під вогонь, отримавши множинні рани голови", - вказують в 16-му батальйоні.

Можливо, саме матері Олександра Тюменцева телефонував терорист Олександр Марочко, щоб на камери пропагандистів повідомити про загибель сина.

На екрані смартфону, який продемонстрував Марочко, було фото чоловіка у військовій формі, який обіймає дівчинку. Напевне, свою маленьку доньку.


Денис Кривенко



Батько трьох дітей Денис Кривенко служив на посаді сержанта з матеріального забезпечення в роті "Донбас".

"23.11.2017 року загинув мій чоловік, батько наших діток. Дуже боляче на душі, не передати словами! Боялася найбільше сказати малюкам, що наш тато загинув! Ми тебе дуже любимо ти назавжди в нашому серці, коханий", - написала у Facebook дружина Дениса Кривенка Жанна.

Прощання з бійцем відбудеться у вівторок, 28 листопада, о 10.00 в місті Дніпро , вул. Штурмова, 153-а (орієнтир – військова частина), зазначають в соцмережах.


Олександр Сухінін



Сержант Олександр Сухінін народився у Макіївці. Він пішов добровольцем у "Донбас" на початку російської агресії, у 2014 році.

Його дружина та діти - вимушені переселенці, які мешкають у Києві.

"Братику Баня, ти живий? Так друже - живий..." Я згадую ту розмову у часи маленького аду. Я питаю ці слова зараз, а відповіді не почую, у відповідь тиша.. Ця тиша, тиша відчаю і скорботи, тиша пам`яті, тиша болю", - пише у Facebook побратим загиблого захисника Сергій Недашківський.