Спротклуб «Восход» у Києві спробували захопити рейдери: шестеро осіб травмовано

16:07, 14.09.2017
Спротклуб «Восход» у Києві спробували захопити рейдери: шестеро осіб травмовано

Спортклуб "Восток" намагалися "рейдернути" (Комітет протидії незаконним забудовам)

Спортклуб "Восход" у Дніпровському райні Києва вночі намагалися захопити рейдери, які увірвалися до зачиненого приміщення, але згодом їх звідти вигнали особи, що тренуються в спортклубі. При цьому бійка завершилася ножовим пораненням одного із учасників, ще двоє постраждали після стрілянини, троє поїхали до лікарні із забоями.

Про спробу рейдерського захоплення повідомляється на Facebook-сторінці спортивного клубу "Восход".

"Спортивний клуб "Восход" захопили. Сьогодні вночі. На місці уже "трагічно" відомий для мешканців Дніпровського району Костянтин Стрижак". - ідеться в повідомленні клубу.




Пізніше стало відомо, що в сутичках є постраждалі: хлопця, який отримав ножове поранення прооперували.




Видання "Лівий берег" повідомляє, що учасників події, котрі не зникли з місця до приїзду поліцейських, доправляють в управління для дачі пояснень, котрі втекли - встановлюють і розшукують. Шестеро осіб було госпіталізовано: у одного - ножове поранення, в іншого - із травматичної зброї, решта - із забоями тіла.

"Після проведення першочергової перевірки їхні дії будуть кваліфіковані згідно з нормами адміністративного або кримінального права. Крім того, правоохоронці встановлюють власників спортклубу і перевірять документи, надані людьми, які зайняли приміщення вночі", - зазначили в поліції.

Чоловік, який, імовірно, поранив людей ножем, теж дістав тілесні ушкодження, тому його доправлять у поліцію після надання меддопомоги. Ніж вилучено та скеровано на експертизу.

Спорткомплекс "Восход" належав збанкрутілому 1997 року ВО "Київський радіозавод". Під час ліквідаційної процедури 2016 року його продали ТОВ "Енергетична компанія "Герекс". Однак продаж зараз оскаржують у судах через порушення.

Активісти вимагають, щоб спортивний комплекс "Восход" був переданий до комунальної власності.