Серіал Зеленського увійшов у Топ-5 кращих програм російського телебачення

17:24, 15.04.2021
Серіал Зеленського увійшов у Топ-5 кращих програм російського телебачення

"Шедевр" від "Квартал-95" порадував росіян.

Серіал «Папік-2», який зняла компанія президента України Володимира Зеленського «Квартал 95» увійшов у топ-5 найкращих програм російського телебачення згідно даних за 5–11 квітня.

 

Як інформує УМ, про це повідомив журналіст Денис Іванеско на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«Привітаємо Зеленського ?! Серіал «Папік -2», знятий його компанією «95 квартал», увійшов в топ-5 кращих програм ТБ - агресора за минулий тиждень. Можна було б пишатися, якщо не було війни або якщо б Зе не був президентом України. А так виходить, що його компанія торгує з РФ через шведського посередника всупереч санкціям, які сам же наклав на СТС», - саркастично написав журналіст Іванеско. 

 

У коментарях користувачі додають, що цей серіал для Зеленського є тим самим, що свого часу й Ліпецька фабрика для Порошенка. Адже нинішній президент заробляє в Росії. 

 

 

Варто зауважити, що і в Україні подібне примітивне «кіномило» у багатьох наших співгромадян користується шаленим успіхом. Тож і не дивно, що люмпенізація населення подібними шедеврами потім вилазить боком, зокрема, на виборах…

 

Як повідомляла "УМ", у 2019 році російський телеканал ТНТ почав показувати серіал «Слуга народу» з Володимиром Зеленським у головній ролі. І перша ж його серія зазнала цензури.