Дівчина Бонда Ольга Куриленко захворіла на коронавірус

11:24, 16.03.2020
Дівчина Бонда Ольга Куриленко захворіла на коронавірус

Ольга Куриленко захворіла на коронавірус і перебуває в самоізоляції.

Акторка Голівуду, українка Ольга Куриленко, відома зокрема за роллю дівчини Джеймса Бонда у черговій стрічці про агента 007 «Квант милосердя», хворіє на короновірус. В акторки і моделі діагностували коронавірус Covid-19 ще тиждень тому.

 

Про це Ольга Куриленко написала на своїй сторінці в Instagram.

 

«Перебуваю вдома в ізоляції з діагнозом коронавірус. Хворію вже майже тиждень. Головні симптоми у мене - температура і слабкість. Будьте обережні і ставтеся до цього серйозно!», - зазначила акторка, яка є уродженкою Запорізької області.

 

Українка також розмістила світлину вікна, мовляв, з дому не виходить.

 

 

40-річна Ольга Куриленко народиласяі виросла в Бердянську. Свою кар’єру вона розпочала в якості моделі. Як про актрису про Ольгу Куриленко заговорили після виходу стрічки за її участі «Париж, я тебе люблю».

 

Наразі 40-річна акторка мешкає за кордоном.

 

                             Ольга Куриленко у фільму про агента 007 "Квант милосердя". 

 

Раніше стало відомо, що в Австралії коронавірус підхопили актори Том Хенкс і Рита Вілсон.

 

У Канаді на карантині перебуває прем'єр Джастін Трюдо, в якого на COVID-19 захворіла дружина.

 

Станом на ранок 16 березня по всьому світу коронавірусом заразилися 169 387 осіб, померли 6513, одужали - 77 257. Про це свідчать дані онлайн-карти поширення Covid-19 від Дослідницького центру системних наук та інженерії Університету Джонса Гопкінса.

 

В Україні підтверджено три випадки зараження коронавірусом, один із них летальний — 13 березня від коронавірусу померла 71-річна пацієнтка з Радомишля на Житомирщині.